У Брюсселі відкрили підводний ресторан для дайверів
У Брюсселі (Бельгія) відкрився підводний ресторан "Перлина" (The Pearl). Він знаходиться на дні спеціального басейну для тренування аквалангістів - на глибині 5 метрів.
Заклад є сферою діаметром 2 метри і вміщує до чотирьох чоловік одночасно. Їжу в "Перлину" доставляють офіціанти в аквалангах. Заздалегідь продукти поміщають у водонепроникні упаковки. У меню є фуа-гра, салат з омарами, шампанське і інше. Вартість обіду - в середньому 99 євро з людини.
Раніше повідомлялося, що в готелі, розташованому на Мальдівах, відкрився перший у світі підводний клуб-ресторан. Заклад розташований на глибині 6 метрів, а відстань до берега складає 500 метрів.