Ресторан розташований на півдні комуни Ліндеснес (губернія "Вест-Аґдер", Норвегія).
Тут часто бушують шторми, при будівництві використовувався бетон, який захищає від тиску і ударів хвиль.
Крім цього ресторан буде функціонувати як дослідницький центр, де можна вивчати зміни морського дна протягом року.
Приміщення ресторану - бетонна капсула, довжиною 34 метри, наполовину занурена в море.
Заклад розрахований на 35-40 осіб. Однак потрапити в ресторан непросто, тому що вже заброньовано сім тисяч обідів. В меню в основному страви з морепродуктів. Середній чек в ресторані - $ 400 на одну людину.
Шістнадцять кращих кухарів з досвідом роботи в ресторанах Michelin, працюють під керівництвом данського шефа Миколи Еллітсгаарда. Гостям подають вишукані рибні страви.