ПОИСК

КОМЕНТАРІ

Ви ще не залишили коментарі

АРХИВ НОВОСТЕЙ

Декомпрессиметр SUUNTO Stinger

Декомпрессиметр SUUNTO Stinger

Stinger - декомпрессиметр у форматі наручного годинника, призначений для занурень на стислому повітрі, сумішах Nitrox, а також при пірнанні на затримці дихання (apnoe / free diving). Модель утілила в собі усі сучасні досягнення, які раніше були реалізовані фірмою SUUNTO в моделях Cobra і Vyper. Забезпечений датчиком температури, глибиноміром (до 150 м) і відображає усю необхідну інформацію о зануренні. Має здатність подавати звукові і візуальні сигнали тривоги.

Його вбудовані функції дозволяють Вам планувати спуски у будь-якому режимі до і між черговими зануреннями з можливістю ручного шестиступінчастого регулювання жорсткості декомпрессионного алгоритму. Stinger також надасть Вам інформацію на той випадок, якщо Ви з необережності або зважаючи на надзвичайні обставини перейшли в режим занурення з декомпрессионными витримками.

У режимі FREE/GAUGE (режим цифрового приладу водолаза) користувач може самостійно настроїти вид дисплея, визначаючи необхідні йому під час занурення параметри. Інтервал занесення даних про занурення в пам'ять приладу в цьому режимі може складати від 2 до 10 секунд.
Прилад поміщений в корпус виготовлений з високоякісного титанового сплаву, за рахунок чого легше на 30 відсотків аналогічної моделі стандартного виконання, а також має гумовий ремінець. Stinger оснащений електролюмінесцентним підсвічуванням і високоекономічною енергетичною системою.
Існує можливість підключення декомпрессиметра до персонального комп'ютера. РС-інтерфейс забезпечує вивід на монітор персонального комп'ютера профілю занурення і основних параметрів занурення, а також надає можливість накопичення, сортування і обробки інформації по усіх зануреннях.

Технічні характеристики:
Вага і розміри :

-диаметр: 46 мм

-толщина: 15 мм

-вес з гумовим ремінцем: 107 гр.

Датчик глибини :

-градуирован для солоної води

-рабочий діапазон глибин : до 80 м

-отображаемый діапазон глибин : від 0 до 150 м

-точность: +-1%. Уся шкала (від 0 до 80 м при 20°C)

-разрешение: 0.1 м від 0 до 100 м, 1м від 100 до 150 м

Датчик температури :

-разрешение: 1°З

-отображаемый діапазон температур : - 20…+50°C

-точность: +-2°C в межах 20 хвилинної зміни температури.

Годинник і календар :

-точность +-15 з місяць

- 12/24 годинний формат

Інші параметри, що відображаються :

-время занурення: до 999 хвилин або до 200 при інтервалі запису 10 секунд

-время перебування на поверхні: до 99 ч 59 мін

-счетчик занурень: до 99

-время бездекомпрессионного занурення: до 199 хвилин

-рассчитываемое час підйому : до 99 хвилин

Параметри відображаються в режимі EAN :

-содержание кисню (O2) : від 21 до 51%

-парциальное тиск O2

-диаграмма OLF: 1 - 100%

Щоденник і профілі занурень :

-интервал записи інформації в режимах AIR/EAN : 20 з (можлива зміна інтервалу на 10, 30 або 60 секунд)

-интервал записи в режимах FREE/GAUGE : 2, 4 (за умовчанням), 10, 20, 30, 60 секунд (встановлюється користувачем)

-объем пам'яті
інтервал запису 2 з 4 з 10 з 20 з 30 з 60 з
занурення 45 мін 4 ч 8 ч 20 ч 36 ч 50 ч 80 ч
занурення 1 година 2 ч 3 ч

Умови роботи :

-рабочий діапазон температур : до 40°З

-высота використання: до 3000 м

-хранение при температурі: від - 20°З до +50°З

Модель насичення організму водолаза надмірним азотом:

- Suunto RGBM алгоритм (розроблений фірмою Suunto спільно з Брюсом Винке, BS, MS і PhD)

-количество даних груп тканин : 9

-время полурассыщения по групах тканин : 2.5, 5, 10, 20, 40, 80, 120, 240 і 480 хвилин

-уменьшенный градієнт величини М розраховується на основі характеру занурення і порушень правил безпеки занурення. Розрахунки за величиною М можуть зайняти до 100 годин

-все обчислення в режимі EAN засновані на рекомендаціях Р. В. Гамильтона, PhD і на сучасних таблицях меж часу занурення

Джерело живлення :

-одна літієва батарея типу CR2430, 3 В

-срок зберігання батареї до двох років

-замена батареї: кожні два роки або частіше, залежно від частоти занурень :
життєвий цикл батареї при температурі 20°З:


 

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАРLeave a Reply